Godkväll denna Måndag
 
Idag var min första arbetsdag på 3 veckor, en lång tid att vara ifrån sitt arbete där jag faktiskt kan göra skillnad. Hur mycket denna ledighet än varit emot min egna vilja med sjukdom och min dotter så har den gjort enormt mycket med min hälsa. Innan jag blev sjuk var jag nära gränsen för att brista, Kroppen var trött, min själ var men trött men framför allt den utmattande känslan i hjärnan var ständig! När en utmattning börjar synas på utsidan, när den börjar ta form i sitt vardaliga utseende, då anser jag att det är dags att lyssna på sin kropp!! 
 
 
 
Så under denna period av inget jobb utan spenderat tid med familj och vänner, har varit fantastiskt. Min själ mår så mycket bättre när den fått vilat ut och fått umgås med de som betyder. Spenderat tid i solen, fått lite färg, låtit håret växa ut. 
De fantastiska komplimangerna jag fått under dagen värmer gott i själen även om det blir obekvämt att ta emot dem :)
 
Återigen Tack alla för att ni fortfarande kollar hur min fina flicka mår.
Det är en vecka sedan händelsen ägde rum och vi alla har landat och mår bra. 
Min minsta flicka är åter igen på sitt dagis medan jag arbetar.
Vi fick ett brev från hennes specialistläkare inom Neurologi och kardiologi så nästa uppföljning äger rum i Augisti månad! 
Men hennes humör är på topp och busar på precis som vanligt <3
 
Den händelsen var den värsta situation jag varit med om, dock bär jag med mig erfarenheten nära hjärtat <3
 
 
En kämpe min lilla flicka <3
 
 
 
 
 
Barn, Behandlingspedagog, Engagemang, Ensamstående, Föräldrar, Gealdrigupp, Glädje, IF, Kärlek, Pusselbiten, Utvecklingsstörning, Vikämpartillsammans, annorlunda är vackert, autism, npf,